Spargere parola de MeSSenger(Ardamax Keylogger) ROM

In jos

Spargere parola de MeSSenger(Ardamax Keylogger) ROM

Mesaj  aLyNuTzUx la data de Dum Iul 12, 2009 2:32 pm

Download ARDAMAX KEYLOGGER

Navigand pe internet pe diferite forumuri si bloguri am vazut multa lume care cauta cu disperare sa sparga parole de yahoo messenger.Ca sa aflii o parola de messenger exista 2 modalitati:

- folosirea unui k e y l o g g e r

- folosirea unei pagini s c a m

Noi vom discuta prima metoda care este si cea mai simpla.Un k e y l o g g e r este un program format din 2 componente. Una se instaleaza in calculatorul tau si cealalta in calculatorul v i c t i m e i (numita s e r v e r).

S e r v e r u l este componenta care ruleaza in background, de cele mai multe ori nefiind sesizat de task managerul din sistemul de operare si care inregistreaza toate apasarile pe taste pe care le executam. Informatiile le va scrie intr-un fisier, de multe ori criptat care urmeaza a fi trimis la o adresa de mail.Acesta este principiul de functionare al unui k e y l o g g e r.Va recomand sa folositi A R D A M A X K E Y L O G G E R deoarece este nedetectabil de majoritatea antivirusilor (este posibil k anumiti a n t i v i r u s i sa detecteze programul ca v i r u s pentru protejarea datelor).

A R D A M A X K E Y L O G G E R il puteti lua de aici.Salvati arhiva. Dezarhivati. Instalati programul. Deschideti programul.In partea dreapta jos langa ceas va aparea o noua iconita in forma unei foi cu un stilou.Exemplu :

Dati click pe icoana. Selectati Remote Installation. Se va deschide o fereastra.Selectati Next. Selectati iar Next. Bifati cele 5 optiuni nebifate.Dupa ce ati bifat. Selectati Next. Iar selectati Next. Iar selectati Next. In meniul Option bifati cele 2 optiuni nebifate ca in imaginea urmatoare:Selectati Next. In fereastra Control selectati optiunea nebifata k in imaginea urmatoare:Selectati Next. In fereasta e-mail introduceti urmatoarele date: in campul Send to scrieti adresa de mail la care vreti sa fie primita parola. La Send from puteti trece orice adresa (exepmlu E-mail). Apasati butonul Find si campul STMP Host se completeaza automat. Selectati Next. Selectati iar Next. Selectati iar Next. Selectati Next. Selectati Finish. Va apare un mesaj in care va anunta k serverul a fost creat cu succes. Selectati Ok. Acum trimiteti v i c t i m e i voaste fisierul install.exe din directorul care s-a deschis.

Ca sa il pacaliti ii puteti spune ca e un program care ii adauga sunete la m e s s e g e r (sau orice altceva ce va trece prin minte). V i c t i m a deschide fisierul. Acum tot ce trebuie sa faceti este sa asteptati si sa urmariti mesajele de pe mailul care l-ati scris mai sus. Cand acesta se va loga pe messenger o sa primiti un mail de genul idparola (acestea pot fi legate intre ele, va descurcati voi). Cam asta este tot. Este simplu nu ?Atentie !! Autorul acestui document nu este raspunzator de actiunile voastre dupa citirea lui. Folosirea unui k e y l o g g e r in calculatorul victimei poate leza intimitatea acestuia. Documentul a fost creat cu scop educativ si informativ si trebuie tratat ca atare !! Grin

Programul va merge 100% este testat in totalitate de mine.
Download ArdaMax -> rapidshare.com ardamax.rar.html

Sunt sigur ca o sa va fie de folos...
Va doresc spor la treaba...
avatar
aLyNuTzUx
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 56
Puncte : 159
Data de inscriere : 09/07/2009
Varsta : 23
Localizare : OlTeniTza CiTy

Vezi profilul utilizatorului http://as4cs.forumer.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum