• Sancţiuni Counter-Strike •

In jos

• Sancţiuni Counter-Strike •

Mesaj  DaNnY la data de Mar Iul 14, 2009 10:47 pm

Sancţiuni aplicate jucătorilor pe serverele de Counter-Strike Veteranii™️:

• Pentru CHEAT-uri de orice fel (wallhack, ESP, speedhack, aimbot, scripts, etc...) --> BAN PERMANENT numai cu demo atasat.

TA intentionat --> Slay / Kick / BAN 15 - 100 (minute)
[mentiune] : Intentia jucatorului este stabilita de catre admin. TA-urile neintentionate NU se penalizeaza. Pot exista unele exceptii cand banul poate fi mai mare, dar numai cu acordul responsabilului de server.

TK intentionat --> Slay / Kick / BAN 15 - 1000 (minute)
[mentiune] : Intentia jucatorului este stabilita de catre admin. TK-urile neintentionate NU se penalizeaza. Pot exista unele exceptii cand banul poate fi mai mare, dar numai cu acordul responsabilului de server.

Flash in baza intentionat / flash aruncat intentionat pentru a opri rush-ul coechipierilor --> Slay / Kick / Ban 15 - 100 (minute). Daca jucatorul isi cere scuze (dand dovada faptului ca actiunea lui NU a fost intentionata) in timp util, NU se aplica nici o sanctiune.

HE in baza intentionat / HE aruncat intentionat spre un coechipier --> Slay / Kick / Ban 15 - 1000 (minute). Daca jucatorul isi cere scuze in timp util, NU se aplica nici o sanctiune.

Limbaj neadecvat --> in functie de gravitate : Gag / Slay / Kick / Ban 15 - 10000 (minute) - 12 luni (de la 10000 la 12 luni numai cu acordul responsabilului).

Mentiuni :

¤ 1.) Ban-ul maxim pentru injuraturi adresate adminilor nelogati si jucatorilor simpli este de 10000 (minute).
¤ 2.) Ban-ul mai mare de 10k se va da numai jucatorilor care adreseaza cu buna stiinta injuraturi adminilor LOGATI si numai cu acordul responsabilului de server.
¤ 3.) Se vor acorda ban-uri si pentru asa-numitii "flooderi", mai precis cei care au doleante imposibil de satisfacut si le repeta exhaustiv in speranta ca cineva le va face pe plac. (exemplu : "Hai mane schimba harta pls !")

Lag (latenta client -> server) mai mare de 150 (milisecunde) --> Kick / Ban 15 (minute).

In caz de reclama la alte servere/domenii de net jucatorul va fi atentionat SAU ban-at direct 1000 (minute) (in functie de reclama facuta).

Jucatorii care sunt prinsi ca fac "monitor" (exemplu : intr-o sala de internet sau intr-o retea doi jucatori care stau unul langa celalalt, dar sunt in echipe adverse, dezvaluie unde sunt inamicii celuilalt) vor primi BAN 15 - 1000 (minute) numai cu demo atasat.

Comportamentul care strica buna desfasurare a jocului (blocarea coechipierilor in zonele ingustate ale hartilor; aruncarea bombei in baza sau in locuri unde nu poate fi recuperata; omorarea ostatecilor; evitarea intentionata a inamicilor) se pedepseste cu Slay / Kick / BAN 15 - 1000 (minute)

Campat cu bomba --> Slay / Kick / BAN 15 - 1000 (minute) (echipa T)

Campat cand bomba este pe jos --> Slay / Kick / BAN 15 -1000 (minute) (echipa T)

Campat cand bomba este amorsata --> Slay / Kick / BAN 15 - 1000 (minute) (echipa CT)

[MentiunE] : Pentru hartile CS_ si AS_ (unde obiectivul hartii este salvarea ostatecilor respectiv escortarea V.I.P.-ului intr-o zona sigura) se aplica aceleasi pedepse ca si pe hartile DE_ (in ceea ce priveste durata), cu mentiunea ca echipa CT va fi pedepsita in caz de camp.


Jucatori cu nume indecente --> Kick / Ban 15 - 10000 (minute) (in functie de gravitate)

Mutarea la echipa castigatoare --> Slay / Kick la prima abatere / BAN 15-100 (minute) la cea de-a 2-a.

Urcatul pe texturi (dust, dust4, dustvillage, etc...) --> Slay / Kick / BAN 15-1000 (minute)

Folosirea exploit-urilor din joc (flash la cutie pe dust2, etc...) --> Slay / Kick / BAN 15-1000 (minute)

Jucatorii idle / afk (care nu s-au pus spectatori desi nu sunt la computer) vor primi Slay / Kick / BAN 15 minute

Campatul in turn (de ex. pe harta de_cbble) --> Slay / Kick / BAN 15-500 (minute)

Schimbarea sistematica a numelui --> BAN 15-1000 (minute)

Reconnect (retry) dupa gag / llama --> BAN 15-1000 (minute)

Reconnect (retry) in exces (ranker) --> BAN 15-100 (minute)

Reconnect (retry) + respawn in aceeasi runda --> BAN 15-1000 (minute)

In timpul jocului, fiecare jucator poate cumpara maxim o grenada (HE), doua flash-uri (FB) si un smoke (SG). In cazul in care un jucator cumpara mai multe grenade decit sunt permise in regulament --> BAN 15-1000 (minute)

-----------

• La actiunile care au multiple variante de pedepse (de ex. Slay / Kick / Ban) adminul decide pe care sa o aplice (in functie de gravitate si/sau repetivitate).

•• Banurile unui jucator cu antecedente pot avea o durata mai mare decat in acest regulament. Valorile banurilor pot creste in functie de cate greseli a facut in trecut si de gravitatea acestora.

••• Banurile pot avea o durata mai mare numai cu acordul responsabilul de server.

Sanctiunile pot fi modificate FARA preaviz de catre Staff-ul A-S.
avatar
DaNnY
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 41
Puncte : 99
Data de inscriere : 09/07/2009
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum